Discussions under Troubleshooting

Problem with cache

first post: borrierulez wrote: Hey everyone, I have a weird problem with caching, this is my cod...

Installing themes and modules from the Orchard CLI

first post: tR4x wrote: Hi, I performed a basic Orchard setup (Site name, database connect...

Is layout content indexed in Lucene?

first post: Makedonian wrote: Hello all, quick question: is there a way for layout element conten...

Cannot create new theme using codegen

first post: subratasarkar wrote: I Enabled feature Code Generation. Changed command prompt to orchar...

Media Library: Error uploading image files, PDF files work

first post: jgatten wrote: When I click "import" in the media library and try to upload an ima...

latest post: Holmes999 wrote: I just had the same issue and your fix worked for me. Orchard v1.9...

Not apply .po files for module

first post: JeKachan wrote: I install Orchard CMS 1.10 and take russian translate from https://...

latest post: eRuth wrote: I had a play with the translation using .po files a little while ag...

My Orchard Page is causing a Login Request

first post: dean5757 wrote: I am using a custom Template in Orchard. When calling my page I am...

latest post: sfmskywalker wrote: That seems odd. I would try and see if this is the case for other p...

Redis Cache issue with Azure in Orchard 1.10

first post: nayanjpatel wrote: Hi, When I have enabled redis cache related modules for one tenan...

latest post: sfmskywalker wrote: Anything in the Orchard log files under App_Data/Log?

Out of the box: RuntimeBinderException: Cannot perform runtime binding on a null reference

first post: ShawnDeWet wrote: I have just used the Web Platform Installer (5) to install Orchard ...

latest post: ShawnDeWet wrote: Seems I missed the instuction to install ASP.Net 4.5, which I then ...

answered by: ShawnDeWet wrote: Seems I missed the instuction to install ASP.Net 4.5, which I then ...

Orchard 1.7 Exception after Image Gallery install

first post: fimine wrote: Good day! Installed 1.7, moved media, did "upgrade" etc... Went t...

latest post: badgerh wrote: "Tip: Use ctrl + click to select multiple images at once." I am n...