This project is read-only.

Saját .cs class használata a saját témában?

Topics: Magyar (Hungarian)
Jan 9, 2014 at 4:21 PM
Sziasztok!

Készítettem egy saját témát. Ebben van egy bizonyos számolás, amit több view-ban is alkalmazok. Erre csináltam egy minimalicta kis .cs class-t, amit betettem a témám gyökerébe.
Namost hogy tudom ezt bereferálni a view-imba?

@using MyTheme
<div class="published"> @Html.ActionLink((string)Model.ContentPart.Owner.UserName, "Index", new { Controller = "Home", Area = "Contrib.Profile", username = (string)Model.ContentPart.Owner.UserName }) | @TimeHelper.GetRelativeTime(Model.ContentPart.PublishedUtc) </div> Erre ezt a hibaüzenetet kapom: The type or namespace name 'MyTheme' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

Pedig a VS intellisense-e se dob rá hibát, minden rendben lévőnek tűnik, csak épp futásidőben valami miatt nem találja a kis cs-emet.
Jan 9, 2014 at 11:51 PM
Tehát a téma gyökerében van a MyClass.cs, és a téma Views mappájában egy cshtml, ahol ezt használni szeretnéd? Ennek minden további nélkül működnie kellene... Elmentetted a téma project fájlját is (CTRL+Shift+S), miután hozzáadtad a classt? Próbáltad a rebuildet, az oldal újraindítását?
Jan 10, 2014 at 6:29 AM
Igen ezeken természetesen elsőre túl estem. Én is ezen csodálkozok, hogy miért nem megy. A VS + Resharper is mindent okénak lát, intellisense is van a view-ban a classomhoz. Mégis futásidőben meg nem találja meg :(
Na mindegy, majd ma még próbálkozok vele.