sitemap.xml does not render in IE or Chrome using Advanced Sitemap module.

Topics: Troubleshooting
Aug 1, 2013 at 2:35 AM
Only Firefox is rendering the xml. Additionally, Google Webmaster Tools is not picking it up either and gives me the following error:
Empty Sitemap
Your Sitemap does not contain any URLs. Please validate and resubmit your Sitemap.
Here is the xml being generated:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="yes"?><urlset xmlns=""><url><loc></loc><changefreq>weekly</changefreq><lastmod>2013-08-01</lastmod><priority>0.5</priority></url><url><loc></loc><changefreq>weekly</changefreq><lastmod>2013-08-01</lastmod><priority>0.5</priority></url></urlset>
Aug 1, 2013 at 3:01 AM
Only Firefox is rendering the XML? What do you see in other browsers, or when you hit the url with something like tinyget (which would be closer to what Google is doing)?
Aug 1, 2013 at 4:59 PM
In IE and Chrome I am getting a blank white page. I have never used TinyGet, but I will check it out tonight after work.
Aug 1, 2013 at 6:59 PM
Even in the network tab of the browser's F12 dev tools, you get nothing? Can you see the status code in the headers? Is the response entirely blank or an empty html document?
Aug 2, 2013 at 2:19 AM
Edited Aug 2, 2013 at 3:57 AM
In IE I receive the following under the Network tab:

Response:   HTTP/1.1 200 OK
Cache-Control:  private
Content-Type:   text/xml; charset=utf-8
Server: Microsoft-IIS/8.0
X-AspNetMvc-Version:    4.0
X-AspNet-Version:   4.0.30319
X-Powered-By:   ASP.NET
Date:   Fri, 02 Aug 2013 02:14:14 GMT
Content-Length: 0
I have II7 installed locally and, from what I read, tinyget is a tool that comes with IIS 6. Is there perhaps a standalone downloader for it somewhere?
Aug 4, 2013 at 4:22 AM
Looks like you'll have to contact the author of that module, or debug it yourself.