This project is read-only.

Admin -> Egyedi Tartalomrész sablon (archív)

Topics: Magyar (Hungarian)
Apr 14, 2013 at 10:51 PM
bonee mondta 2012. november 10. 10:48

Sziasztok,

az admin felületen létrehoztem egy tartalomrészt, amely 4 mezőből áll, majd ezt a tartalomrészt használom egy tartalomtípuson.

Arra keresnék megoldást, hogy hogyan lehet ennek az egyedi tartalomrésznek sablont megadni/létrehozni, vagy hogyan lehetne a 4 mező kőré egy wrappert létrehozni.
Piedone mondta 2012. november 10. 22:47

Szia!

A hivatalos dokumentációban ez nagyon jól le van írva. Keresd a "For fields" címet, az alatt található, hogyan lehet felüldefiniálni az alapértelmezett template-et.
bonee mondta 2012. november 12. 10:15

Helló!

A probléma az, hogy csak a field-ek sablonjait tudom külön-külön szerkeszteni, de arra nem találom a megoldást, hogy hogyan lehet a filed-eket egy wrapper-be renderelni. Ezért gondoltam, hogy a 4 filed-ből készítek egy Content Part-ot az adminon. Majd ennek a contentpart-nak szerkesztem a sablonját. Amit eddig nem sikerült. (Nem használja a létrehozott sablont. A designer Tool sem ismerti fel a tartalomrészt.)
Piedone mondta 2012. november 19. 22:10

Szia!

A probléma itt az, hogy ugyan content part-okhoz van wrapper és mindenféle alternate, viszont a field-ek, bár technikailag egy parthoz tartoznak, igazából külön entitások. Így a partjukon keresztül nincs is alternate-jük. Nem tudom ezt egyszerűen meg lehet-e oldani... Kódból létrehozott wrapperrel (azaz definiálsz egy wrappert, aztán meg létrehozod hozzá magát a cshtml-t) valahogy talán lehetséges, de erre most nincs ötletem.