This project is read-only.

Orchard telepítése almappába (archív)

Topics: Magyar (Hungarian)
Apr 14, 2013 at 10:36 PM
david0101 mondta 2012. augusztus 25. 23:28

Kérlek segítsetek, hogy tudnám telepíteni a weboldalam egy almappába a tárhelyemen. Ha a gyökérkönyvtárba másolom a fájlokat minden megy simán, de ha berakom őket egy mappába, akkor nem tölt be az oldal. Hol lehet beállítani, hogy honnan olvassa be az oldalt? Köszönöm a választ!
Piedone mondta 2012. augusztus 26. 13:01

Ugyan ezt soha nem próbáltam, de szerintem simán egy almappából az Orchard nem fog futni (és bármilyen ASP.NET alkalmazásnál is lennének problémák). Ha már mindenképp almappát akarsz, akkor állítsd be, hogy az a mappa egy külön application legyen. Ez majdnem olyan, mint ha külön site lenne, ezért talán menni fog az Orchard, de ebben nem vagyok biztos.

Legjobban akkor járnál, ha a gyökérből futtatnád, mert az Orchard igazából arra van tervezve, hogy ha az egész site ő legyen, minden lekérés rajta keresztül (vagy az ő beállításai miatt egyéb handlereken keresztül) menjen. Ha elolvasod a blogbejegyzésem, amiben leírom, hogyan próbáltam egy PHP fórumot Orchard-ból futtatni, akkor láthatod, hogy nem egyszerű az Orchardot egy site-on belül mással összelőni. Én nem is javasolnám, hogy ezzel töltsd az idődet.Benedek Farkas mondta 2012. augusztus 26. 13:37

Még annyit hozzá, hogy ha sikerül is almappából futtatni az Orchard-ot, akkor ha a root-ban is fut egy app, akkor az el fogja kapni a request-eket. Van egy discussion CodePlex-en, ami erről szól, bár ahogy néztem, tuti megoldást nem tudtak mondani.
david0101 mondta 2012. augusztus 26. 19:32

Köszönöm a válaszokat. Tudom, hogy az Orchard a gyökérben érzi jól magát, csak az a bosszantó helyzet áll fenn, hogy a tárhelyem megtagadta a hozzáférésemet a gyökérkönyvtárhoz. Se fel, se letölteni nem tudok. Érdekes viszont, hogy a gyökérben van egy mappa amihez hozzáférek. Ide akartam feltölteni szükség megoldásképp, amíg a szolgáltatóm nem rendezi a helyzetet. Az engedélyeket sem hagyja átállítani. Nem tudom mi lehet a baj...