BreadcrumbsPartDriverSystem ArgumentNullException

Topics: Troubleshooting
Oct 29, 2012 at 1:08 PM

I found the following exception in my Orchard Log files which is generated every time someone will visit the site. Note: you ll see below that is checking in folder c:\Users\sebros I do not have any user called sebros on my server. Any idea how to resolve this issue? Is this an existing bug generated by the specified module?


Module: Advanced Menu

2012-10-29 13:59:57,468 [40] Orchard.ContentManagement.Drivers.Coordinators.ContentPartDriverCoordinator - ArgumentNullException thrown from IContentPartDriver by Szmyd.Orchard.Modules.Menu.Drivers.BreadcrumbsPartDriverSystem.ArgumentNullException: Value cannot be null.Parameter name: source   at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source)   at Szmyd.Orchard.Modules.Menu.Drivers.BreadcrumbsPartDriver.<>c__DisplayClass5.<Display>b__4() in c:\inetpub\wwwroot\orchard\Modules\Szmyd.Orchard.Modules.Menu\Drivers\BreadcrumbsPartDriver.cs:line 62   at Orchard.ContentManagement.Drivers.ContentPartDriver`1.<>c__DisplayClassd.<ContentShape>b__c(BuildShapeContext ctx) in c:\Users\sebros\My Projects\Orchard\src\Orchard\ContentManagement\Drivers\ContentPartDriver.cs:line 108  at Orchard.ContentManagement.Drivers.ContentPartDriver`1.<>c__DisplayClass13.<ContentShapeImplementation>b__12(BuildShapeContext ctx)in c:\Users\sebros\My Projects\Orchard\src\Orchard\ContentManagement\Drivers\ContentPartDriver.cs:line 116   at Orchard.ContentManagement.Drivers.ContentShapeResult.ApplyImplementation(BuildShapeContext context, String displayType) in c:\Users\sebros\My Projects\Orchard\src\Orchard\ContentManagement\Drivers\ContentShapeResult.cs:line 37   at Orchard.InvokeExtensions.Invoke[TEvents](IEnumerable`1 events, Action`1 dispatch,

Oct 29, 2012 at 1:54 PM

The sebros bit is just extracted from the debug information. No worries about that ;)

Oct 29, 2012 at 2:58 PM

Do you know what I need to do in order to resolve the above error message as its very annoying.

Oct 29, 2012 at 3:05 PM
Edited Oct 29, 2012 at 3:05 PM

Think I saw something like this on the forum before. I think a broken menu item (or 'route') pointing to non-existing content.

Oct 29, 2012 at 3:22 PM

Thanks, you were right menu items were broken :)