Placement.info doesn't work

Topics: Customizing Orchard
Oct 2, 2011 at 3:00 AM

 

Hi,

 

I have created product from contentpart module. And i have three custom fileds called ref1, ref2, ref3. And i have created three template for this three filed. I use blueprint thems

 

My plavement ifo file is inside thems\blueprint

 

<Placement>
 <Match ContentType="Product">
 	 <Match DisplayType="Details">
       <Place Fields_Contrib_Image="Content:after"/>
       <Place Fields_Common_Text="Content:after"/> 
       <Place Fields_Contrib_Hyperlink="Content:after"/>
       <Place Fields_Contrib_Html="Content:after"/>
       <Place Fields_Contrib_TaxonomyField="Content:after"/>
 
       <!____ raise up specifc types ____>
       <Place Fields_Contrib_Image__MainImage="Content:1.1"/>
       <Place Fields_Contrib_Html__Description="Content:1.2"/>
       <Place Fields_Contrib_Html__TipIntro="Content:1.3"/>
       <Place Fields_Common_Text__Tip1="Content:1.3.1"/> 
       <Place Fields_Common_Text__Tip2="Content:1.3.2"/> 
       <Place Fields_Common_Text__Tip3="Content:1.3.3"/> 
       <Place Fields_Common_Text__PopShopParameters="Content:1.4"/> 
       <Place Parts_Tags_ShowTags="Content:1.5"/> 
       <Place Fields_Reference1="Content:1.6.1"/>
       <Place Fields_Contrib_Hyperlink__Reference2="Content:1.6.2"/>
       <Place Fields_Contrib_Hyperlink__Reference3="Content:1.6.3"/> 
       <Place Fields_Contrib_TaxonomyField__ProductType="Content:1.7" /> 
       <Place Fields_Contrib_Html__RecentSearchTerms="Content:1.8"/> 
       <Place Parts_Reviews="Content:2.1"/> 
	 </Match>
    <Match DisplayType="Summary">
      <Place Fields_Contrib_Image__MainImage="Nowhere"/>
      <Place Fields_Contrib_Html__Description="Nowhere"/>
      <Place Fields_Contrib_Html__TipIntro="Nowhere"/>
      <Place Fields_Common_Text__Tip1="Nowhere"/>
      <Place Fields_Common_Text__Tip2="Nowhere"/>
      <Place Fields_Common_Text__Tip3="Nowhere"/>
      <Place Fields_Common_Text__PopShopParameters="Nowhere"/>      
      <Place Parts_Tags_ShowTags="Nowhere"/>         
       <Place Fields_Contrib_Hyperlink__Reference1="Nowhere"/>
       <Place Fields_Contrib_Hyperlink__Reference2="Nowhere"/>
       <Place Fields_Contrib_Hyperlink__Reference3="Nowhere"/> 
       <Place Fields_Contrib_TaxonomyField__ProductType="Nowhere" />
       <Place Fields_Contrib_Html__RecentSearchTerms="Nowhere"/>
    </Match>
  </Match>
</Placement>

I have template for ref1 ref2 and ref 2

My filed template are in  thems\blueprint\view\filed  folder

Problem is when i goto product \view  it doesnt pick my template

Why its not pick my template?

 

 

krds

lakmal

 

 

 

 
 	 
       
        
       
       
       
 
       <!--____ raise up specifc types ____-->
       
       
       
        
        
        
        
        
       
       
        
        
        
        
	 
    
      
      
      
      
      
      
            
               
       
       
        
       
       
    
  

 

 

Coordinator
Oct 5, 2011 at 8:21 PM

Use a dash instead of double underscores. See http://orchardproject.net/docs/Understanding-placement-info.ashx#Place_Element_2