1

Closed

Empty Log Files - Version 1.6

description

I had a site setup in Orchard that is technically still in development, but hasn't been touched in months because the client got pulled away. She's back and now the site doesn't run (gets the "The page cannot be displayed because an internal server error has occurred." message), however the admin area does run. The frustrating part is no changes have happened to the site in between the last time it ran and now so I'm not sure what's going on.

I tried looking in App_Data\Logs, but I just have a ton of 0 byte log files with nothing in them. I've reset the app pool multiple times (via a CP - this is on shared hosting), disabled custom errors in the web.config and still nothing. A 0 byte file is created, but no error is ever written so I don't have a clue what's breaking it. I also tried enabling email with log4net, but have never gotten that to work on any Orchard installation.

Any ideas?
Closed Oct 16 at 7:07 PM by sebastienros

comments

digitall wrote Apr 9 at 6:41 PM

Slight update - it looks like other pages are working fine with the exception of the home page. It's the only one failing with this error, but with no details I can't figure out why.

urbanit wrote Apr 10 at 8:30 AM

Have you implemented a custom view for home page?

digitall wrote Apr 16 at 8:14 PM

I hadn't, but after digging further I found out the end user had actually created a second home page, but unpublished it so there wasn't a home page view for it to pull from. I get that it errored out with that, but never seeing anything get logged and getting that generic error message makes it very tough to figure out. Is it possible to disable that generic message if log4net isn't working properly?

AimOrchard wrote Apr 17 at 7:18 AM

There is another report somewhere (or was it @ forum?) regarding the 'no homepage' thing.

I do agree that at least a message should be logged (in addition to either an error being shown, or, a message making it clear to the visitor that "no homepage is configured")

sebastienros wrote Oct 16 at 7:08 PM

If you think this behavior should be changed then please file another bug.