4

Resolved

NHibernate generating invalid query since 1.6 (urgent!)

description

file attachments

comments

AimOrchard wrote Nov 8, 2012 at 11:51 AM

Attached the zip containing the records + code that triggers the issue

AimOrchard wrote Nov 12, 2012 at 8:00 AM

Attached the test case - it'll add new entry in the admin menu.

Trying to open the target page will trigger the issue.

AimOrchard wrote Nov 13, 2012 at 4:21 PM

Any update / aid ? This is still blocking us from updating our live website.

AimOrchard wrote Dec 5, 2012 at 11:15 AM

Any update on this?

Also, how comes it seems that Orchard development looks 'halted' all the sudden or am I looking at the wrong repo?

AimOrchard wrote Jan 31, 2013 at 2:36 PM

So any update on this? Or is this normal? That you need to bump things an X amount of time before it gets looked at...

We took the time to supply a small demo, at least take a look at it and give us some feedback.

AimOrchard wrote Feb 4, 2013 at 6:11 AM

Well, here goes another bump... "bump"

AimOrchard wrote Feb 7, 2013 at 9:12 AM

Bump

BertrandLeRoy wrote Feb 10, 2013 at 6:11 AM

Can you please simplify the repro?

Jetski5822 wrote Jul 12, 2013 at 7:20 PM

Can you verify as I have upgraded NHibernate.

sebastienros wrote Jul 12, 2013 at 9:25 PM

I enabled your module (after fixing a few issues) and can see and click on the admin menu link. It shows an empty list and no exception, I assume this is fixed then.

Jetski5822 wrote Jul 12, 2013 at 10:02 PM

I think the NHib upgrade solved it.