Lost access to .png files in Media folder after web deploy on Azure Web Site using last source code (pre 1.7)

Topics: Installing Orchard, Troubleshooting
Apr 21, 2013 at 11:59 AM
It was working previously, version just before new media gallery.
png files are now seen as Text/html and trigger a 404 error
I have tried to add the mime type image/png in the media web.config folder but now I get a 500...
No change to my code, working before and working locally on IIS Express.
Any idea welcome. ???
Developer
Apr 21, 2013 at 3:56 PM
I had the same problem with latest version.
Please, create an issue.
Apr 21, 2013 at 4:28 PM
Ok, thanks Antoine.
Reported here https://orchard.codeplex.com/workitem/19630
Apr 21, 2013 at 4:47 PM
I suspect the web deploy because it's working locally ?
Have you any idea of the way mimeType are set on the web deploy ?
I have searched the code without any success.
The new library code seems to process normally png files when they are imported in the gallery but when imported, they don't display in gallery (even locally, may be the local successful display of png is just a matter of cache ? )
Apr 21, 2013 at 5:25 PM
Ok, I got it, the web.config in Media folder has been removed the lines
<handlers accessPolicy="Script,Read">
  <!--
  iis7 - for any request to a file exists on disk, return it via native http module.
  accessPolicy 'Script' is to allow for a managed 404 page.
  -->
  <add name="StaticFile" path="*" verb="*" modules="StaticFileModule" preCondition="integratedMode" resourceType="File" requireAccess="Read" />
</handlers>
in MS AWZ this kills png's...