This project is read-only.

Content Part és Content type mezőinek rendezése

Topics: Customizing Orchard, Magyar (Hungarian)
Apr 15, 2013 at 8:48 PM
Sziasztok!

Arra e kérdésre keresem a választ, hogy az Orchard 1.6-os verziójában lehetséges-e a Dashboard-on keresztül létrehozott Content Type mezőinek és beágyazott Content Part-ok mezőinek sorrendjét megadni a DashBoard-on keresztül. Jelenleg, számomra nem determinisztikus módon jelennek meg, amikor böngészem az oldalt.
Amennyiben ez konfigurálással nem végezhető el, kérlek segítsetek egy link-kel vagy kulcsszóval, amire rákereshetek, hogy továbbhaladjak akár fejlesztéssel,vagy akár adatbázis bejegyzések sorrendjének módosításával.
Amennyiben lehetséges, szeretném nem kizárólag a böngészés közbeni elrendezést befolyásolni. Amikor a content item-eket szerkeszti a content manager, akkor ,akkor egy beágyazott content part mezőit is abban a sorrendben szeretném megjeleníteni, ahogy létrehozásra került/illetve az definálva lett valamilyen módon.

Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!

Köszönettel
Berencsi Attila
Apr 16, 2013 at 8:11 PM
Ezt véletlenül lehet :-) Az adott content type editora alatt van egy "Edit placement" gomb. Azalatt átrendezheted az editor mezőit. Kódból pedig a Placement.info-van tudod ugyanezt, és nem csak editorhoz, hanem display-hez is.
Apr 16, 2013 at 9:10 PM
Edited Apr 16, 2013 at 9:11 PM
A mai meetingen (ld. majd az orchardproject.net-en a YT videót) volt egy demo Placement tabokkal való kiegészítéséről.
Apr 16, 2013 at 11:39 PM
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
Elnézést, nem vettem észre a gombot.
A placement info-t pedig használatba veszem.
Köszi mégegyszer mesterek!
Apr 17, 2013 at 12:57 AM
Nincs mit :-).