Slow Navigation

Topics: Administration, General
Sep 20, 2012 at 3:07 PM

Hi! I recently deploy a website. now that is registrer and running but it does really slow!any advice of what may be the cause?

Thanks!!

Sep 20, 2012 at 3:49 PM

Can you post more details? There isn't nearly enough info here for anyone to help you. 

Where are you hosting the app? What are the specs of the hardware and OS? Is the database on the same machine as the web app? Is the database on the same network or datacenter as the web server? What version of Orchard? What in particular are you doing that is slow? Did you inspect the network timings in your browser's debugging tools while you loaded one of the slow pages? 

Sep 27, 2012 at 3:37 PM

Problem solved...didn't configure the settings/Perfomance

thanks!!!

Sep 27, 2012 at 7:31 PM

What did you change in settings/Performance? 

Sep 27, 2012 at 7:49 PM

add every page that loads the website and works just fine...

Sep 27, 2012 at 8:36 PM
Edited Sep 27, 2012 at 8:37 PM

Hi,

Can you give a sample, in the layer in Rules, I put this kind of syntax url("~/fantastic") and it works.

So I try to do the same things in the warmup "url("~/fantastic")" is an invalid warmup url.

Same result for ~/fantastic, and http://localhost:30320/OrchardLocal/Fantastic

Thank you,

Best regards,

Alexandre

Sep 27, 2012 at 9:09 PM

Try enter: 

/fantastic

/great

/(this is for the home page)

and so...

Sep 27, 2012 at 9:20 PM

Hi,

Thank you it works :)

Best regards,

Alexandre