Parts_Common_Body_Summary Placement Issue

Topics: Troubleshooting, Writing modules
Apr 12, 2011 at 3:30 AM
Edited Apr 12, 2011 at 3:31 AM

So I have in a custom module, a placement.info containing the following:

 <Match ContentType="Image">
        <Match DisplayType="ThumbAdmin">
            <Place Parts_ImageLibrary_Image_Thumb="Content"/>
            <Place Parts_ImageLibrary_Image_List="Content"/>
            <Place Parts_Common_Body_Summary="-"/>
            <Place Parts_Common_Body="-"/>
            <Place Fields_Common_Text="-"/>
        </Match>
        <Match DisplayType="ThumbSelectAdmin">
            <Place Parts_ImageLibrary_Image_ThumbSelectAdmin="Content"/>
            <Place Parts_ImageLibrary_Image_List="Content"/>
            <Place Parts_Common_Body_Summary="-"/>
            <Place Parts_Common_Body="-"/>
            <Place Fields_Common_Text="-"/>
        </Match>
    </Match>

 

However, the Place specification for Parts_Common_Body_Summary seems to be getting overridden by ~/Core/Common/Placement.info and is continuing to display. Shouldn't the fact that I'm matching a content type and display type cause the placement's I'm trying to use to override core placement?

    Edit: This is on Orchard 1.1
Apr 12, 2011 at 8:11 AM

If you're using the new release, this sounds like a regression; this issue was fixed a couple of weeks ago.

Apr 12, 2011 at 9:11 PM

Also experiencing the same thing when trying to do a match on content type. I can't get the Parts_Routable_Edit shape to keep from rendering:

<Match ContentType="DonationPage">
   <Place Parts_Routable_Edit="-"/>
</Match>